Het nieuwe Life-Maxx logo moest krachtig genoeg zijn om zowel het merk, de website als de producten te dragen. Er is een stand-alone en een toegepaste variant ontworpen die naast elkaar gebruikt kunnen worden.

De herkenbare vormentaal – die het beschermende karakter van de producten onderstreept – is ook in het correspondentiemateriaal doorgevoerd.

Beeldmateriaal is warm en van deze tijd. Waar mogelijk komt de belijning uit de vormentaal ook in de beeldtaal terug.

De Life-Maxx Protection Patch is één van de topproducten. De anti straling sticker wordt achter op je mobiel of tablet geplaatst en beschermt jou en je familie tegen elektromagnetische straling.

Voor de verpakking en de aanduiding van de producten is een structuur ontwikkeld waarbij merk- en productnaam altijd optimaal gecommuniceerd kunnen worden.

We hebben gezocht naar de juiste basis om het merk online krachtiger neer te zetten. De website van het bedrijf en de webshop voor de producten zijn daarom samengevoegd op één locatie. Daarnaast hebben we geadviseerd over de invulling en beeldmateriaal geoptimaliseerd aangeleverd. Het bouwen en vullen van de website is gedaan door Hobo Online.

We will make them love you!

We vertellen je graag hoe wij mensen
aan jouw merk kunnen binden