Oprecht creatief

Sinds 1995

Geen contact zonder emotie

Klanten kiezen voor jou omdat jij wèl net die extra service biedt. Of omdat jouw merk bij hun identiteit past. Of omdat je hun dagelijks leven gemakkelijker maakt.

Hun voorkeur voor jou geeft klanten de kans om zich te onderscheiden en anderen daarover te vertellen. Trots op hun goede beslissing. Zo creëren we ambassadeurs voor jouw diensten, producten of ideeën.

In ons portfolio zie je hoe wij, als merkenbouwers, klanten verrijken. We creëren concepten, denken mee op strategisch niveau en maken tastbare en digitale uitingen. Elke dag, met oprecht veel plezier doordat we een leuk team hebben en samen mooie dingen maken.

Wij gaan voor jou aan het werk

Wij vertrouwen op het vakmanschap van onze mensen en onze (B2B en B2C) klanten. Het werk dat we creëren is altijd een team effort. Dat gebeurt soms rechtstreeks met de eindklant en soms met een communicatiebureau als tussenpersoon.

Voor grotere projecten stellen we een dedicated team samen. Er zijn altijd meerdere mensen op de hoogte van het project of de klus die we voor jou mogen doen. Tijdens het verloop van een opdracht heb je een vast contactpersoon.

Hieronder zie je de mensen achter onze ideeën, planning en uitvoering. Daarnaast werken we met externe professionals voor de invulling van specialismen zoals bijvoorbeeld fotografie, copywriting, programmeren of animatie.

Meet the family!

Ralph Hoveling

creative director / merkstrateeg

Ralph kijkt naar het karakter van je bedrijf en vertaalt dat naar een concept met gevoel, oftewel: branding with emotion. Hij toetst elk idee van ons team op creativiteit, inhoud en haalbaarheid. Zijn brede interesse is oprecht en zijn liefde voor het vak grenzeloos. We will make them love you!

Alina Kothman

bureau manager

Alina is als bureau manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de organisatie. Ze is het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klussen. Alina adviseert, offreert, plant, begeleidt kleine en grote projecten en heeft afspraken en kosten goed in de grip. Daarbij stuurt ze de werkzaamheden op de juiste manier door onze eigen organisatie.

Xandra Kleine

senior designer

Xandra is vasthoudend in het bedenken en uitwerken van een sterk design. Ze verbeeldt het verhaal achter jouw product of bedrijf op een onderscheidende manier, die iets bij klanten losmaakt. Met haar combinatie van tempo, talent en techniek brengt ze stijl en structuur aan en is ze sturend in de studio.

Jasmijn Krikhaar

crossmediaal ontwerper

Jasmijn heeft een goed grafisch gevoel voor wat merken aantrekkelijk maakt. Op een creatieve manier gaat ze om met zowel online als offline middelen om het beste uit een design te halen. Daarnaast post ze erop los in de sociale content.

Tim Koerhuis

crossmediaal vormgever / projectmanager

Shannon Hoitink

Junior designer

Creatieve freelancers

professionele partners

Digidee werkt met vaste externe krachten die ons wekelijks en tijdens piekmomenten ondersteunen. You know who you are...

Vacature

brand & concept designer

We zijn nog op zoek naar een parttime brand & concept designer, die ons kan ondersteunen bij het ontwikkelen van merken en campagnes voor bestaande en nieuwe klanten.

Wim ter Horst

founder

Wim is de founder van ons bedrijf, maar sinds oktober 2017 niet meer werkzaam bij Digidee. Gelukkig is hij nog wel regelmatig bij Digidee te vinden.

Bekijk hoeveel liefde we in ons werk leggen