Digidee heeft voor ISV software een merkconcept en een (visuele) identiteit ontwikkeld met een heldere merkwaarde en een krachtige corporate claim. We hebben ISV als sterk en herkenbaar merk neergezet en een basis gelegd voor alle toekomstige contactmomenten met de doelgroep.

Een logo dat richting geeft
Een rijschoolhouder leert cursisten voertuigen besturen. Hierdoor heeft de cursist controle over het voertuig en kan hij/zij zich door het dagelijkse verkeer manoeuvreren. ISV biedt de rijschoolhouder handige tools om zijn rijschool eenvoudig te besturen. Besturen betekent: controle hebben, richting geven, leiden en beheren. Dit is de basis voor alles wat ISV in de toekomst doet om mensen aan zich te binden.
Uiteraard zie je deze controle ook terug in de symboliek en kracht van het nieuwe logo van ISV.

Een slimme corporate claim
Een sterke pay-off bevat een belofte aan de doelgroep. Het gaat om slimme software voor pientere rijschoolhouders die streven naar meer rendement en een hogere klanttevredenheid. In het kort: ISV software. Bestuur uw rijschool slimmer.

Een sprekende identiteit als visitekaartje voor ISV
De juiste uitstraling is belangrijk voor een onderneming. Je doelgroep moet je niet alleen herkennen. Je wilt ook vertrouwd en toegankelijk overkomen. We hebben de sprekende kleuren, het logo en de vormentaal van de huisstijl doorvertaald naar passend correspondentiemateriaal.

De juiste beeldtaal zorgt voor een bereikbaar gevoel
Naast het merkconcept en de identiteit hebben we ook een communicatieconcept ontwikkeld. Een belangrijk onderdeel van de communicatie van ISV is de beeldtaal. We laten hier direct zien wat de meerwaarde is van de software. Altijd en overal bereikbaar zijn voor klanten of toekomstige klanten van de rijschoolhouder. We zien de doelgroep – in verschillende dagelijkse situaties – op hun device contact maken met de rijschool(houder). Ze boeken een proefles, plannen een rijles of willen zich aanmelden bij de desbetreffende rijschool. Met ISV is het allemaal even makkelijk.

ISV heeft het antwoord
We communiceren richting de rijschoolhouder over wat hem bezighoudt met betrekking tot het besturen van de rijschool. Welke problemen komen ze tegen, wat willen ze graag verbeteren en waar lopen ze tegen aan? ISV kent de rijschoolhouders goed en kan daarom gericht inspelen op die vragen. Ze hebben niet alleen het antwoord op de vragen, zij gaan zelfs verder. Ze bieden mogelijkheden om de rijschoolhouders en hun klanten nog beter te bedienen. We maken de keuze voor hen overzichtelijk en eenvoudig. Kies voor ISV en bestuur uw rijschool slimmer.

Altijd en overal online bereikbaar
ISV wil goed vindbaar en altijd bereikbaar zijn voor haar doelgroep, net zoals de rijschoolhouder altijd bereikbaar wil zijn voor haar cursisten. Alles wat nodig is om een rijschool beter te besturen wordt helder uitgelegd op de nieuwe website. Een aansprekende vormgeving, communicatie van het merk, een heldere routing door de site met shortcopy op en call-to-actions die aanzetten tot een eerste contact. Het resultaat: een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met de juiste uitstraling.

We will make them love you!

We vertellen je graag hoe wij mensen
aan jouw merk kunnen binden