Wil jij als ‘paardje’ naar de Military?

By 9 oktober 2014Fun, Nieuws

Digidee heeft nog twee setjes met twee kaarten en een parkeerkaart over voor vrienden of ‘paardjes’ die zaterdag heel graag samen naar de Military willen. Stuur ons (Facebook, Twitter of military@digidee.nl) een foto van jou en je ‘paardner’. De leukste, raarste of schattigste inzenders kunnen morgen bij Digidee een setje kaarten en een parkeerkaart ophalen.

Heb je geen leuke foto bij de hand of de juiste ‘paardner’ nog niet gevonden? Stuur dan gewoon een berichtje en vertel waarom jij naar de Military wilt. Wees er snel bij. Het wordt zaterdag weer heel gezellig.

Join the discussion 2 Comments

 • Digidee schreef:

  We hebben hele leuke reacties mogen ontvangen via mail, Facebook, Twitter en op onze eigen website. Er bleken nog een paar extra kaarten over te blijven. Daar hebben we meteen een bestemming voor gezocht.

  De winnaars van een setje met twee kaarten en een parkeerkaart zijn Nicolette Hoogeveen en Saskia Arnolli-Gérard.
  Onze oud-collega Maarten Hanke krijgt nog een setje (voor bewezen diensten :-)) en daarnaast hebben we nog één kaart over voor fotografe Anouk Timmerman. We zijn erg benieuwd naar de mooie beelden die ze gaat schieten tijdens de Military.

  Bedankt voor alle leuke inzendingen en veel plezier samen.

 • Anouk Timmerman schreef:

  Zoals jullie op mijn website kunnen zien, maak ik geweldige foto’s van paarden. Een echte liefhebber van de paardensport en de military, en eigenlijk MOET ik hier dus bij zijn 😉 Natuurlijk gaat mijn camera mee en als ik kaartjes van jullie krijg, krijgen jullie een mooie foto voor aan de muur van een écht “paardje”. Deal?

Leave a Reply

Digidee © 2023