Wijkteams Enschede staat online

By 18 december 2015Nieuws, Werk

Yes! Vanaf deze week is de nieuwe website www.wijkteamsenschede.nl online te bewonderen. Een mooi staaltje van vakmanschap en goede samenwerking tussen SIR, gemeente Enschede en Digidee. ET Lab is verantwoordelijk voor de technische realisatie.

Voor de uitvoering van de nieuwe taken Wmo en Jeugdwet is de gemeente Enschede (Wijkcoaches Enschede) een samenwerking aangegaan met SMD Enschede Haaksbergen en daaruit is Wijkteams Enschede ontstaan. Wijkteams Enschede is het aanspreekpunt voor alle zorg-, hulp- en ondersteuningsvragen voor zowel inwoners als mantelzorgers en vrijwilligers.

Digidee creëerde in het verleden de visuele identiteit voor Wijkteams Enschede (toen nog Wijkcoaches Enschede). Ook nu zijn wij weer gevraagd om het merk Wijkteams Enschede een gezicht te geven en door te vertalen naar diverse communicatie-uitingen, zowel off- als online. We hebben onder andere het correspondentie-, presentatie- en promotiemateriaal ontwikkeld en de online beleving compleet uitgewerkt.

In een zeer kort tijdsbestek is een mooi resultaat neergezet: een vriendelijke en overzichtelijk site die voldoet aan de allerlaatste eisen. Gefeliciteerd allemaal en bedankt voor de samenwerking!

Leave a Reply

Digidee © 2023