Vers bloed

By 12 april 2019Nieuws

Onze liefde voor merken en onze werkzaamheden komen het beste tot zijn recht als we in een prettig team werken.
Daar heb je uiteraard de juiste mensen voor nodig. Bij deze stellen we jullie graag voor aan onze twee nieuwe collega’s Henrike en Dennis.
Met hun kennis, ervaring en enthousiasme zullen ze ons en jullie helpen bij de ontwikkeling van merken, middelen, communicatieplannen, jullie organisaties en onze eigen organisatie.

Henrike is als trafficmanager het eerste aanspreekpunt, maar zal ook vanuit haar ervaring als (digital) marcom adviseur merken helpen om optimaal resultaat uit hun klantencontacten te halen. En wanneer nodig bedenken we samen nieuwe contactmomenten.
Dennis heeft al heel breed ervaring opgedaan in de reclamewereld. Hij zal ons als art director ondersteunen bij de ontwikkeling van (nieuwe) merken en campagnes.

Beide frisse koppen hebben een achtergrond in zowel online als offline, dus dat sluit helemaal aan bij onze omni-channel approach en human-like-branding filosofie (dure woorden, hè?). Samen kunnen we nog breder adviseren en onze klanten bijstaan als merkontwikkelaar, (merk)regisseur en ontwikkelaar van crossmediale communicatiemiddelen.

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe gezichten? Drop in at Digidee for a cup of coffee.

Leave a Reply

Digidee © 2023