We whipped out The Big One

By 24 juli 2015Inspiratie, Nieuws

Hell yeah! Digidee werkt als eerste bureau in Nederland met het nieuwe intelligente kleurensysteem van Color Passport. Be honest… Zijn er nog designers die echt enthousiast worden van Pantone? Er is nu het Color Cluster System van Color Passport.

Het Color Cluster System is gebaseerd op tientallen jaren onderzoek van het Color Passport Institute en ingenieur textiel en kleur Luc Van Renterghem. Het innovatieve systeem brengt de wetenschappelijke kenmerken van kleur samen met hoe onze hersenen kleuren ontvangen en verwerken. Color Passport maakt het combineren van 7200 kleuren interactiever, overzichtelijker en eenvoudiger. Dat gebeurt zowel op basis van technische als psychologische kenmerken zoals stijl, type en cultuur. Het Color Cluster System wordt gezien als één van de belangrijkste innovaties in kleursystemen in de laatste 100 jaar.

De basis van dit kleurensysteem ‘The Big One’ is al in thé house. Wij hebben er erg veel zin in om het nieuwe kleurensysteem toe te passen bij onze werkzaamheden.

Wil je meer weten over Color Passport? Check de website.

Leave a Reply

Digidee © 2023