Tanatex Chemicals houdt van onze aarde

By 17 augustus 2016Nieuws, Werk

Onze klant Tanatex Chemicals heeft een nieuw innovatief en eco-vriendelijk product gelanceerd. Tannex Tergeo is een derde generatie was- en bleekmiddel voor het behandelen van textiel op basis van klei. Digidee heeft het concept voor Tannex Tergeo ontwikkeld in de lijn van de nieuwe positionering van Tanatex.

Voor de internationale XL launch van Tannex Tergeo hebben we een campagne ontwikkeld, waarbij verschillende online en offline communicatiemiddelen elkaar ondersteunen. Met een online teaser gevolgd door een persoonlijke digitale uitnodiging word je naar een event geleid waar de CEO jou persoonlijk vertelt wat Tannex Tergeo inhoudt. De landingspagina wordt ondersteund door een productwebsite met aanvullende technische informatie. Daarnaast wordt er door verschillende middelen bekendheid gecreëerd, wordt men intern getraind en geënthousiasmeerd. En er worden internationaal goed gevulde toolkits verspreid met gereedschap voor de sales en accountmanagers.

Digidee is verantwoordelijk voor de creatie en begeleiding van de meeste middelen. Binnenkort vertellen we jullie in onze portfolio meer over de positionering van Tanatex en de concepten die we voor hen ontwikkelen. Check hier de landingspagina van de Tannex Tergeo campagne.

Leave a Reply

Digidee © 2023