Case noSun website

Vraag  Hoe vertalen we de nieuwe merkidentiteit en het verhaal van noSun naar een aantrekkelijke website, die zowel de verkoop van reizen bevordert als de werkzaamheden van de medewerkers van noSun vereenvoudigt?

Oplossing  In een nauwe samenwerking tussen noSun, online marketeers, bouwers van het boekingsysteem, bouwers van de website en Digidee ontwikkelen we een nieuwe site die de oude in alles overtreft.

Resultaat  De nieuwe website vertelt in zowel gebruik als communicatie het verhaal van het uitdagende, maar toegankelijke noSun. Het resultaat is een vooruitstrevende website in de reisbranche met meer gebruiksgemak, meer beleving en een betere conversie.

NoSun
Outdoor groepsreizen voor individuen.

Wat we hebben gedaan
• Online branding
• UX/UI design
• Webdesign
• Conversie optimalisatie

De uitdaging aangaan achter je computer

Op basis van de wensen van noSun is in samenwerking met Webiteers en Trifix de nieuwe website ontwikkeld. Ieder vanuit zijn eigen discipline, maar met genoeg ruimte voor inbreng van alle betrokkenen. Digidee was hierbij verantwoordelijk voor de regie, het functioneel ontwerp, de visuele- en de inhoudelijke doorvertaling van het merk naar de website.

In een hele nauwe en open samenwerking is er gewerkt van een basisversie, via verschillende optimalisaties in vorm, techniek, beleving en inhoud, naar een combinatie van factoren die werkt voor noSun en haar klanten. Het resultaat is een nieuwe eigentijdse website die de vorige website in alles overtreft.

Oriënteren doe je onderweg

Reizen boeken doe je toch nog steeds achter je computer, maar oriënteren doe je overal. Om die reden is de noSun website vanuit een mobile-first visie benaderd. Zowel het menu, het zoekfilter als de beleving is geoptimaliseerd per device. De uitstraling en de informatie zijn overal hetzelfde, maar de weergave is aangepast aan het moment.

NoSun is niet bang om zelf de uitdaging aan te gaan. Ze geeft nu online weer wat ze als prijswinnende reisorganisatie dagelijks waarmaakt. Je kunt de site hier bekijken.

We will make them love you!

We vertellen je graag hoe wij mensen aan jouw merk kunnen binden

Leave a Reply