Ontdek je molenaarshart

By 17 juli 2015Fun, Werk

Als betrokken organisatie steunen we regelmatig goede doelen die minder te besteden hebben. Soms krijgen we een ander soort betaling voor onze werkzaamheden. Vanmiddag gaan we samen met onze kinderen genieten van een rondleiding en home-made pannenkoeken van vers gemalen meel van de Wissinks Möl.

De Wissinks Möl net buiten Usselo is de enige standerdmolen in Overijssel en vermoedelijk de enige molen van Nederland die, na langdurig verblijf op een andere plaats, op zijn originele locatie terugkeerde. Een standerdmolen is het oudste type houten windmolen in Nederland. De molen is een monument en eigendom van de Stichting Wissink’s Möl. De Vereniging Wissink’s Möl ondersteunt deze stichting.

De vrijwilligers van de Vereniging Wissinks Möl wilden een logo om de werving van leden en donateurs een afzender te geven. Wij hebben nog iets meer gedaan en hebben een klein concept ontwikkeld om hen te ondersteunen bij die werving. Daarnaast hebben we ook een aantal mogelijkheden voorgesteld om de naamsbekendheid te vergroten en het bezoek aan de molen te promoten.

Wil je meer weten over de molen? In de molendatabase vind je alle info over de Wissinks Möl.

Leave a Reply

Digidee © 2023