Maak ambassadeurs van je fans!

By 12 juni 2014Fun, Nieuws, Werk

Digidee was dit jaar voor het eerst (officieel) sponsor van de Enschede Marathon. Dit gaf ons ondermeer de mogelijkheid om aan de deelnemers van de bedrijvenloop te laten zien wie we zijn en wat we doen. Deze deelnemers ontvingen allemaal een instructiekaart met een rode ballon. De kaart gaf duidelijk uitleg hoe wij op een praktische maar creatieve manier van fans ambassadeurs maken.

Een grote rode ballon met jouw naam (en een leuke tekst) erop maakt jouw fans voor jou goed vindbaar tussen het publiek. De fans laten onder luid gejuich en met behulp van de ballon zien voor welke loper of welk team ze zijn gekomen. Zo maakt Digidee jou en je fans zichtbaar. En zo veranderen we fans in ambassadeurs: ‘Wij staan achter Henk, Piet of Marie, want die is goed bezig!’. Dat beetje creatieve energie kan net genoeg zijn om iemand over de streep te trekken.

Uiteraard zorgde de hele actie ook voor genoeg exposure van Digidee. In ieder geval lieten we zo zien hoe creatieve energie mensen en organisaties in beweging zet. Dat brengt ons bij de volgende vraag…
Maakt jouw identiteit nog genoeg los bij jouw collega’s en relaties? Wij doen graag een creative-energy-check!

Ballonnen_1000X500

Leave a Reply

Digidee © 2023