Het werk is ‘Meesterlijk’

By 19 juni 2015Fun, Nieuws

Vanmiddag zijn we bij de officiële opening van ‘Meesterlijk’, de jaarlijkse expositie van de examenkandidaten van het MBO College voor Vormgeving, Mode & Media van ROC van Twente. Onze collega Mark Reinderink heeft als externe deskundige de ontwikkeling van een deel van de examenkandidaten mogen volgen en is de afgelopen dagen betrokken geweest bij de eindbeoordeling van het examenwerk.

Digidee begeleidt en leidt al jaren studenten van het ROC van Twente op. Het is mooi om te zien dat er een nieuwe generatie vakidioten aan zit te komen. Velen zijn erg gedreven en door alle online beschikbare informatie ook goed op de hoogte van wat er speelt in de reclamewereld. Dit kan ons vak alleen maar mooier maken.

Ook enkele oud-stagiaires presenteren vandaag hun meesterwerk aan de wereld. Wij zijn apetrots en feliciteren ze (en natuurlijk alle geslaagden) met het behalen van hun diploma en de mooie cijfers.
De ‘Meesterlijk’ expositie is voor iedereen te bewonderen vanaf zaterdag 20 juni tot en met woensdag 1 juli van 10.00 tot 18.00 uur in de Performance Factory, Gebouw Zuid, Hoge Bothofstraat 45 in Enschede.

Kom ook en laat je verwonderen…

Leave a Reply

Digidee © 2023