Geas.nl is verkozen tot Website van het jaar 2015!

By 26 november 2015Nieuws, Werk

YEEEESSSSSSS! Gewonnen! Geas.nl is tijdens de Awardshow van de Website van het jaar 2015 tot winnaar uitgeroepen. Website van het jaar is de grootste landelijke publieksprijs op dit gebied. Ruim 823000 Nederlanders hebben in de afgelopen maanden gestemd. Tussen grote namen als Apple, Tweakers, Simyo en Dela is Geas uitverkoren tot beste in de categorie ‘Energie’.

Digidee was in samenwerking met Geas, LEADRS en Webbouwers verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe website.
Om goed invulling te kunnen geven aan de door Digidee ontwikkelde herpositionering van Geas Energiewacht is een compleet nieuwe site ontwikkeld. Online beïnvloeding (volgens Cialdini), neuromarketing, heldere onderscheidende vormgeving en vooruitstrevende techniek zorgen voor de juiste online beleving en conversieverbetering. Om precies te zijn… een conversieverbetering van 53,81%. Je kunt hier meer over vinden in het blog van Leadrs.
Check de case op onze website voor alle ins en outs van dit mooie project.

Dit is wat Geas Energiewacht er zelf over zegt:
“Wat wij vooral belangrijk vinden is dat de Website van het Jaar verkiezing een publieksprijs is. Een groter compliment dan het winnen van deze prijs is dan ook niet denkbaar. Het zijn immers onze bezoekers en klanten die nu hebben laten weten dat we op de goede weg zijn. Het maakt ons trots en vastberaden om te blijven werken aan onze dienstverlening en klantervaring. We willen iedereen die op ons gestemd heeft dan ook hartelijk bedanken! Jullie kunnen aankomend jaar ook weer mooie nieuwe ontwikkelingen van ons verwachten!”

Wij zijn het als Digidee (uiteraard) helemaal met hen eens.
Gefeliciteerd Geas, Webbouwers en Leadrs. Op naar de volgende prijs!

Leave a Reply

Digidee © 2023