De ambassadeursactie van de NCF is een groot succes…

By 11 augustus 2014Nieuws, Werk

De grootste vakbond van het ministerie van Financiën, de NCF bestaat 125 jaar. Om de volgende 125 jaar te kunnen vieren 😉 is de NCF dit jubileumjaar gestart met ‘de NCF Ambassadeursactie’. De vakbond beloont haar leden voor het aanbrengen van nieuwe leden. Ieder nieuw aangebracht lid kan behoorlijk wat geld opleveren.

Om deze ledenwerfactie bij iedereen onder de aandacht te brengen hebben we verschillende uitingen gemaakt of aangepast waaronder postermateriaal voor de kantoren, instekers voor het magazine Bondig, kaarten voor de feestdagen en verjaardagen, en een digitale wervingscampagne. Zowel de instekers als de digitale campagne spreken de lezer via een drietal stappen aan op hun betrokkenheid bij de vakbond en haar doelen. Uiteindelijk wordt de deal gesloten met de fantastische beloning.
Een mooie samenwerking waarbij wij verantwoordelijk waren voor het idee en de vorm. De techniek en invulling van het online gedeelte, en de verspreiding van de materialen is door de NCF leden zelf gedaan. Het is dan geweldig om te zien dat de actie het beoogde resultaat oplevert.

Wij feliciteren de NCF met haar 125-jarig bestaan en zijn overtuigd dat de NCF haar 250-jarig jubileum ook zal vieren!

Leave a Reply

Digidee © 2023