Commercieel administratieve stagiair gezocht!

By 25 augustus 2014Nieuws

Digidee zoekt ter ondersteuning van het trafficmanagement een leergierige welbespraakte commercieel administratieve stagiair voor minimaal 32 uur per week.

Onze office-/trafficmanager Youri is de spin in het web. Als medewerker op de administratieve afdeling ben je betrokken bij alles wat er speelt binnen de organisatie. Je doet veel voorbereidende werkzaamheden, vraagt offertes op en maakt offertes en facturen. Je neemt de telefoon aan, staat klanten te woord en schakelt de telefoon door naar de desbetreffende collega. Wanneer nodig ondersteun je in het acquisitietraject of pakt een project op samen met een collega(stagiair). De vraag van onze klanten is steeds anders, dus de werkzaamheden ook.
Je loopt mee, denkt mee en doet mee. Uiteindelijk hangt het van jezelf af wat je wel en wat je niet mag doen. Dit is in ieder geval een geweldige plek om te zien wat er allemaal gebeurt in de roerige reclamewereld.

Als stagiair moet je goed in ons team passen, initiatief nemen en vlot in de omgang zijn. We zijn een creatief bureau met een enorme betrokkenheid en hoog servicelevel. We verwachten van onze stagiaires dezelfde inzet als van onze medewerkers.

Heb je interesse om het aankomende half jaar bij ons je stage te lopen? Stuur dan een sollicitatie en CV naar youri@digidee.nl met je persoonlijke gegevens, opleidingsgegevens en de stageperiode.

Digidee is ECABO gecertificeerd.

Leave a Reply

Digidee © 2023