Digidee en Web2work hebben hun expertise gebundeld voor de nieuwe website van Arts en Zorg. De website is geoptimaliseerd – in zowel vorm als techniek – en meer gericht op de eindgebruiker. Het resultaat van onze samenwerking: een tevreden klant, een prachtige website én een bezoeker die beter geïnformeerd wordt!

De vorige website van Arts en Zorg kwam er tijdens het vooronderzoek niet goed vanaf. De site was niet meer van deze tijd en had niet de juiste sfeer. Ook was deze niet geoptimaliseerd voor de gebruiker en gebaseerd op verouderde, niet effectieve techniek. Kortom, de website was aan vervanging toe.

We hebben persona’s en functionaliteiten bepaald, de oude site-structuur gereorganiseerd en kerntaken gedefinieerd. Op basis hiervan hebben we een functioneel ontwerp gemaakt waarop de vormgeving is gebaseerd.

Voor presentatie van het design aan zowel de klant als de opdrachtgever (en om functionaliteiten/interactie duidelijk te maken), hebben we dit project als prototype geplaatst in Invision. Dit is een web-based tool waarin je ontwerpen van een site (desktop, tablet of mobiel) kunt laden en met elkaar kunt linken tot een klikmodel. Zo creëerden we een workflow waarbij alle partijen (vanuit hun eigen deel van het land) gemakkelijk konden samenwerken.

In de nieuwe site heeft ieder aangesloten gezondheidscentrum zijn eigen online omgeving met bedrijfsspecifieke informatie, waaronder openingstijden en nieuws. Klanten kunnen daarnaast afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen, zich inschrijven en wijzigingen doorgeven.
Onze technisch partner en opdrachtgever Web2work is verantwoordelijk voor het systeem en de techniek achter deze complexe website.

Bekijk de volledige versie van de site op www.artsenzorg.nl.

We will make them love you!

We vertellen je graag hoe wij mensen
aan jouw merk kunnen binden