Voor de rebranding van Sophie Muval heeft Digidee een nieuw logo met separaat te gebruiken beeldmerk ontwikkeld die naadloos aansluiten bij het wellness gevoel en de eigen manier waarop we Sophie Muval in de markt willen zetten.

Sophie Muval voegt aan het actief en passief werken aan je gezondheid en welzijn een stukje extra beleving toe. Het slotakkoord, als het ware. Een voldaan gevoel dat je steeds weer wilt beleven.

Feel good
Wellness gaat om je goed voelen. Ieder product van Sophie Muval verrijkt je beleving door de zachtheid, warmte of uitstraling. Of dit nu is in een Spa, na het sporten of thuis op de bank.

Kwaliteit
Een rijke badbeleving vraagt om een bepaalde kwaliteit. Het luxe gevoel van een dikke handoek of comfortabele badjas is onbetaalbaar. Goed gemaakte producten kunnen zonder duur te zijn veel extra’s toevoegen aan jouw moment.

Sophie Muval vervolmaakt de wellness beleving: The finishing touch.

Aan de hand van de nieuwe basis voor Sophie Muval hebben we ook meegedacht over het beter gebruiken van contactmomenten met dealers en eindklanten om het merk zo optimaal mogelijk te laden. Hiervoor zijn verschillende middelen ontwikkeld waaronder labels om de herkenning van de producten te vergroten.

Maar ook de website is zo’n middel. Op dit moment zijn we de merkbeleving online aan het uitrollen. Hierbij kijken we niet alleen naar vorm en tekst, maar willen we dealers en hun klanten een handige tool bieden bij de oriëntatie, aankoop en verkoop.

Houd ons blog en deze website in de gaten voor de laatste update.

We will make them love you!

We vertellen je graag hoe wij mensen
aan jouw merk kunnen binden